dijous, 15 de maig del 2014

MANIFESTACIÓ CONTRA LES POLÍTIQUES EDUCATIVES DE WERT I RIGAU. 17 de MAIG de 2014,12h, BARCEILONA

La FaPaC, com a membre del MUCE -Marc Unitari de la Comunitat Educativa- ens anima a sortir al carrer i participar activament en la manifestació que han convocat de forma unitària el proper dissabte 17 de maig a les 12:00 hores, des de la Plaça Urquinaona fins a la Plaça Sant Jaume de Barcelona.
L'objectiu de la convocatòria és reclamar un canvi radical en les polítiques educatives del govern de la Generalitat i de l'Estat espanyol, així com mostrar rebuig a les retallades. L'educació pública segueix sent la principal perjudicada de les mesures que s'estan prenent. El pressupost en educació s'ha reduït en 1.000 euros l'any/alumne, s'han retallat beques de menjador i de material, s'han retallat línies d'escoles públiques,...
Amb aquesta mobilització també es vol expressar el rebuig a la LOMCE aprovada pel ministre Wert, ja que representa l'atac més planificat contra la nostra concepció de l'educació, des del final del franquisme. Les conseqüències són nefastes: obre les portes a la privatització, seleccionant l'alumnat abans d'hora, anul·la el poder de decisió de les famílies, redueix l'autonomia educativa, posa en perill la immersió lingüística, etc.

Us animem a participar en aquesta gran manifestació!  

Més informació a: http://www.fapac.cat/2014/05/manifestaci-contra-pol-tiques-educatives-de-wert-i-rigau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada