divendres, 6 de juny del 2014

CERCAVILA PER L' ESCOLA CATALANA 'Per un país de tots, decidim escola catalana': 14 de juny de 2014, Barcelona.

Us informem que Somescola organitza, per defensar l’escola catalana i el dret a decidir el propi model educatiu, una gran MOBILITZACIÓ, que tindrà la forma d'una cercavila festiva, el dissabte 14 de juny a les 18:00h. Aquesta cercavila sortirà del Passeig de Sant Joan i transcorrerà pel centre de Barcelona sota el lema:       
“Per un país de tots, decidim escola catalana”

Es tracta d’una gran mobilització tant de ciutadans com de grups en forma de comparsa (escoles, cultura popular, esplais i agrupaments, teatre de carrer, bandes de música…).

Somescola és una plataforma que agrupa entitats cíviques, culturals i educatives, entre les que es troba la FAPAC. Òmnium és l'entitat responsable, a nivell nacional, dels aspectes organitzatius i logístics de la concentració del dia 14 de juny de 2014 a Barcelona.


Podeu trobar més informació a:
http://www.omnium.cat/somescola-cat
El model d’escola que tenim a Catalunya ha funcionat amb èxit des de fa més de trenta anys i actualment està en perill a les nostres aules amb la imminent implantació de la LOMQE (Llei Wert). És per això que el dia 14 de juny, donada la coincidència amb la FESTA DE FINAL DE CURS de la nostra escola, el festival començarà amb la lectura d’un manifest en defensa del model d’escola catalana, es penjarà una pancarta amb el lema “Per un país de tots, decidim escola catalana”, i les persones que vulguin podran lluir la samarreta oficial de somescola.
Qui estigui interessat en adquirir la samarreta oficial de somescola pot trobar tota la informació clicant aquí: Compra samarretes




L'Ajuntament de La Selva del Camp, amb diversos col·lectius selvatans i comarcals, han organitzat una anada a Barcelona amb autobusos per participar en aquesta mobilització.

Qui estigui interessat, pot adquirir els tiquets per l'autobús al preu de 5€ per persona el divendres 6 de juny a les 19:00 h. al local de la Defensa Agrària i a l'Ajuntament en horari habitual de 9:00 a 14:00 h. i dilluns també de 17:00 a 19:00 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada