dimarts, 30 de setembre del 2014

ASSEMBLEA CIUTADANA CONTRA LA LOMCE: DISSABTE 27-setembre-2014, 9.30-13.00h. PATRONAT CULTURAL I RECREATIU DE CORNELLÀ DEL LLOBREGAT


La FaPaC anima a tots els pares i mares, a les AMPES i a la comunitat educativa a participar en el primer acte de la campanya de resistència a la LOMCE, l'Assemblea Ciutadana contra la LOMCE que es durà a terme el dissabte 27 de setembre, de 9.30 a 13.00h al Patronat Cultural i Recreatiu de Cornellà de Llobregat.
L'objectiu d' aquest acte és sumar forces i enfortir el moviment social de resistència contra la LOMCE. L'acte està adreçat a les famílies, a les AMPA i a la comunitat  educativa, però està obert a la participació de tota la ciutadania que rebutgi la LOMCE.
En aquest acte es comptarà amb la presència de representants d’alguns moviments socials d'èxit com la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i la Asociación para la Defensa de la Sanidad Pública de Madrid, coneguda com a Marea Blanca que explicaran com s'han organitzat i quines han estat les claus del seu èxit com a exemples de resistència i desobediència.
També tindrà lloc un TALLER PARTICIPATIU per saber què s’ha de fer per declarar l’escola i el nostre territori lliures de la LOMCE. Es comptarà amb la presència de la plataforma L'Empordà Es Mou i la Xarxa d'Escoles Insubmises (XEI). Es planificaran accions de resistència conjuntes. 
PROGRAMA DE L'ASSEMBLEA CIUTADANA CONTRA LA LOMCE
9:30-9:45h: Benvinguda
9:45-10:15h: Experiències moviments social d'èxit 
  • PAH (Plataforma d'Afectats per la Hipoteca)
  • Marea Blanca (Asociación para la Defensa de la Sanidad Pública de Madrid)
10.15-10.40h: Pausa
10:40-12:00h: Tallers-espais de diàleg
  • L'Empordà Es Mou
  • XEI (Xarxa d'Escoles Insubmises)
12:00-13:00h: Roda de premsa / Acte polític

Hi haurà servei d'acollida gratuït per als infants a partir dels 3 anys.

Trobareu tota la informació a: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada