dimarts, 24 de febrer del 2015

TALLERS D´ ANIMACIÓ LECTORA

Des de l’AMPA volem impulsar un nou projecte on tota la comunitat educativa hi té alguna cosa a dir i fer……. tenim previst iniciar a partir del mes de març uns tallers d’ANIMACIÓ LECTORA a la biblioteca de l’escola.

L'objectiu d'aquests tallers és incentivar la participació de les famílies (pares/avis/tiets/padrins/amics...) a dins de l'escola, obrint un espai on poder compartir experiències lectores amb els nens/nenes. Són, per tant, tallers oberts a tots els nens/nenes i a tots els membres de la família.

Aquests tallers d'animació lectora començaran al març i es faran cada divendres a la Biblioteca de l’escola a partir de les 16:45.

Els que en  saben….. ja ens ho diuen:
“Si des de les famílies s'aconsegueix transmetre als fills i filles la passió lectora els estarem deixant en herència un univers infinit de sensacions i coneixements i obrint portes a un futur més ric, autònom i ple d'oportunitats.”
                                                    Fundació Jaume Bofill

Llegint al carrer, Grafiti de Jean-François Perroy (JEF AEROSOL)
I com ho podem fer???
  • Estimar els llibres i la lectura
  • Donar exemple
  • Triar el llibre adequat
  • Desplegar els nostres encants


Aquest divendres dia 27 de febrer a les 16:45h a la Biblioteca de l'escola ens reunirem tots plegats per començar a engegar aquest camí cap a la diversió i la imaginació dels nostres fills.
US HI ESPEREM!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada