divendres, 12 de juny del 2015

ADHESIÓ PROGRAMA LLIBRES A L' ESCOLA I LLISTAT LLIBRES 2015-2016

Aquesta setmana s'ha entregat a cadascun dels vostres fills/es una circular on trobareu el llistat de llibres de text, quaderns i revistes corresponents al curs vinent.
Recordem que l’escola fa pública la llista de llibres per a informació de tothom. També recordem que totes les famílies són lliures d'adquirir els llibres en els establiments o entitats que vulguin.

Els Programes d’adquisició i reutilització de llibres del Departament d’Ensenyament i de l’Ajuntament no s’han convocat. Només hi ha una partida econòmica de l’Ajuntament que des del Consell Escolar Municipal es va acordar de derivar-la cap als cursos de 1r i 2n, ja que són els cursos als quals els surt més cara la compra de llibres.
Aclariments:
  • Totes les famílies sòcies de l’AMPA tindran 1 paquet de paper DIN-A4 ecològic (2 els nens d’EI) i l'agenda  gratuïts.
  • Les famílies que no estiguin al dia en el pagament de la quota no podran gaudir dels avantatges de la venda/lloguer de llibres. És a dir, no se’ls subministrarà llibres fins que estiguin al corrent.
  • No es poden tenir llibres gestionats per l’ AMPA  i no ser de l'AMPA. Per tant, si no es fa efectiva la quota de l’Associació no es podran demanar els llibres.
PRIMER PAS:
Les famílies que acceptin adherir-se al programa LLIBRES A L'ESCOLA hauran de retornar aquest full, havent marcat SI a la casella corresponent amb el nom del nen/nena i signat pel pare/mare/tutor/a, a la bústia de l'AMPA del centre, sent la data màxima d' entrega el 12 de juny.
Exemple:

PAGAMENTS:
  • DOMICILIACIÓ BANCÀRIA: Si no es diu el contrari, l'AMPA girarà el rebut pel banc d’una única quota de llibres el dia 10 de juliol.
  • ALTRES FORMES DE PAGAMENT: Les famílies que no vulguin domiciliar el pagament dels llibres i vulguin adherir-se al programa de llibres poden:

a)fer un INGRÉS en efectiu al compte de l’AMPA a la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària, C/ Major 50. La Selva del Camp        
o
b)fer una TRANSFERÈNCIA al compte de l’AMPA: 
ES62 0182 5400 200200093809 de BBVA.
Si escolliu una d’aquestes dues últimes opcions, caldrà que
indiqueu:
ORDENANT: cognoms de la família i els cursos dels fills  
CONCEPTEpagament quota LLIBRES  
Exemple:
ORDENANT: REBULL AIXALÀ 1r i 3r i CONCEPTE: “Pagament quota LLIBRES” 

DATA MÀXIMA PER FER EFECTIU L’INGRÉS O LA TRANSFERÈNCIA de la quota dels LLIBRES: 9 de juliol

RECOLLIDA LLIBRES:
El dijous 3 i el divendres 4 de setembre de 18:00h a 20:00h, les famílies hauran de recollir els llibres a la Biblioteca de l'escola. Els paquets de paper ecològic-reciclat quedaran ja a disposició dels mestres.
LES FAMÍLIES HAURAN DE RECOLLIR TANT ELS LLIBRES/QUADERNS DELS NENS D’EDUCACIÓ INFANTIL (P3-P5) COM D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA (1r-6è).

VENDA DE XANDALLS:
El dijous 3 i el divendres 4 de setembre de 18:00 a 20:00h també es podrà comprar la roba esportiva de l’escola al Despatx de l'AMPA.

Per qualsevol dubte/aclariment envieu un mail a:
apma.abelferrater@gmail.com 
info@ampa-abelferrater.cat

Trobareu les circulars dels llibres de tots els cursos pel curs 2015-2016 en l'apartat: "Documentació"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada