dimecres, 3 de juny del 2015

RENOVACIÓ CONTINUÏTAT SOCIS AMPA ABEL FERRATER (CURS 2015-2016)

Fa uns dies vau rebre per mail o en paper una circular en la qual s'explica el procediment que se seguirà per a què les famílies pugueu renovar la continuïtat com a socis de l’AMPA DE L’ESCOLA ABEL FERRATER.


Volem recordar-vos que ser soci de l’AMPA reverteix directament en benefici dels nostres fills i filles a l’escola, permet col·laborar en la realització de projectes i activitats i ajudar en la compra de material per a les aules. Aquest curs, l’aportació de l’AMPA ha permès comprar dues pissarres digitals per a P-5 i dos ordinadors, donar a conèixer l'activitat de robòtica als cursos de 3r fins 6è, crear un racò de lectura...  

A més a més, com a socis de l’AMPA podreu participar en el programa de reutilització de llibres, que a banda de suposar un estalvi econòmic important a les famílies, permet educar en els valors de la sostenibilitat i la cooperació. Les famílies que participen en aquest programa també reben un paquet de folis i l’agenda escolar de manera gratuïta.

El pagament de la quota de l'AMPA (35€ anuals per família) es pot fer:
1-DOMICILIACIÓ BANCÀRIA durant la primera setmana de juny. Aquest pagament és imprescindible per poder participar en el programa de reutilització de llibres.

Altres possibilitats:
2-Fer INGRÉS EN EFECTIU al compte de l’AMPA de L’Escola Abel Ferrater de la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària i Secció de Crèdit de La Selva del Camp, al c/ Major, 50.
3-Fer TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA al número de compte: ES62 0182 5400 200200093809 de BBVA

Si escolliu una d’aquestes dues últimes possibilitats, caldrà que indiqueu com a ORDENANT: els cognoms de la família i els cursos que fan els seus fills, Exemple: REBULL AIXALÀ‐ 1r i 3r i com a CONCEPTE: “Pagament quota del l’AMPA”. 
DATA LÍMIT PER FER‐HO EFECTIU ÉS EL 30 DE MAIG.

Aspectes a tenir en compte:

  • Si alguna família ha canviat de domicili, compte bancari, telèfon..., caldrà que ho notifiqui mitjançant un formulari d’actualització de dades que trobareu a la secretaria de l’escola. Aquest formulari s’ha de retornar a la bústia de l’AMPA abans del 29 de maig.
  • Si alguna família sòcia de l'AMPA es vol donar de baixa, si us plau feu-nos arribar l'escrit que segueix, bé per mail (info@ampa-abelferrater.cat), o deixant-lo a la bústia de l'AMPA abans del 3 de juny.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada