dimecres, 7 d’octubre del 2015

TALLERS FAMILIARS "CRÈIXER EN FAMÍLIA": del 21 d'OCTUBRE al 25 de NOVEMBRE de 2015. BIBLIOTECA DE L' ESCOLA

Il·lustració: Paloma Corral



I si els nens i nenes vinguessin al món amb un manual d’instruccions??



Ser pares i mares, avui en dia, no és un paper fàcil ni hi ha un manual únic que serveixi per enfocar amb èxit la tasca educativa.
Des de l’AMPA estem organitzant uns tallers familiars on els pares i mares podem reflexionar i intercanviar experiències sobre l’educació dels nostres fills guiats per una professional amb molta experiència com és l’Anna Farré que ens donarà eines per a exercir una educació de manera positiva.

Es tracta de sis sessions del Taller petita infància (-T'estimo tal com ets?, -Ho he provat tot, però no em fa cas!, -Vols dir que ja està ordenat?, -Als nens els cotxes i a les nenes les nines?, -Jugar serveix? Aprenem jugant?, -Tema triat per les famílies) que es duran a terme cada dimecres des del 21 d’octubre fins el 25 de novembre. Es realitzaran a la biblioteca del centre de 20.00h a 22:00h.



Van adreçats a pares i mares amb fills/es d’entre 3-6 anys. 
Es poden inscriure un màxim de 30 persones, per tant demanem que tots els pares o mares que us hi apunteu tingueu el compromís d’assistir a TOTES les sessions.

Aquests tallers estan totalment subvencionats pel Departament de Benestar i Familia de la Generalitat de Catalunya.

Si esteu interessats, si us plau, ompliu la butlleta que us hem fet arribar i deixeu-la a la bústia de l’AMPA o envieu un mail a:
-apma.abelferrater@gmail.com
-info@ampa-abelferrater.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada