dimecres, 16 de març del 2022

L’AFA Abel Ferrater promou la participació de l’escola a la 40ª Olimpíada Escolar, ajornada al mes de maig

Imatge de natació, un dels esports de l'Olimpíada Escolar

L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Abel Ferrater torna a impulsar aquest curs la participació de l’alumnat de 4t a l’Olimpíada Escolar de Reus, que enguany arriba a la 40ª edició. Tot i que inicialment s'havia de fer del 14 de març a l’1 d’abril, aquest esdeveniment ha estat ajornat i es farà del 2 al 27 de maig . L’edició d’aquest any recupera la presencialitat després de dos anys marcats per la situació de pandèmia de Covid-19. Una trentena alumnes de l’Escola Abel Ferrater participaran en aquesta edició a través de nou modalitats esportives.

Des de l’AFA s’ha promogut i coordinat la creació de diversos equips i la participació de diferents alumnes a algunes de les especialitats esportives de què consta aquest esdeveniment. En aquest sentit, l’entitat ha fet les inscripcions dels participants i ha tramitat les llicències corresponents, tot coordinant-se amb el Consell Esportiu del Baix Camp, institució organitzadora del certamen juntament amb l’Ajuntament de Reus. 

Al mateix temps, l’AFA dona suport als diferents esports per disposar de pistes i piscina que els permeti la preparació de les proves. Una de les iniciatives que s’han portat a terme ha estat la producció i distribució d’unes samarretes amb el distintiu de l’escola i de l’AFA que identificaran els alumnes del centre en aquesta Olimpíada Escolar. En paral·lel, l’AFA es coordina amb l’equip docent i l’equip directiu de l’escola per afrontar amb garanties aquest repte esportiu. 

L’Escola Abel Ferrater tindrà representants en les modalitats de minibàsquet, futbol 7, natació, atletisme, pàdel, bàdminton, tennis taula, escacs i gimnàstica rítmica. Divendres, 11 de març, es va fer lliurament als esportistes dels carnets de l’Olimpíada que distribueix l'organització i de les samarretes produïdes per l'AFA.

L’equip directiu de l’escola ha agraït la col·laboració de l’AFA en aquesta iniciativa i també ha destacat la implicació del mestre Albert Quer en la preparació de l’equip de minibàsquet aleví.

Els alumnes de l’Abel Ferrater que representaran la delegació de l’escola a la inauguració oficial de l'Olimpíada, quan es faci al mes de maig, són Clàudia Botanch i Genís Savall.

Els alumnes inscrits per l’AFA per representar l’Escola Abel Ferrater a la 40ª Olimpíada Escolar són els següents:

  • Minibàsquet. Equip aleví: Iana Martin, Anna Vidal, Guiu Borrull, Jofre Chen, Maria Ruiz, Oriol Baiget
  • Pàdel. Equip benjamí masculí: Joan Polo, Marc Masdeu. 
  • Futbol 7. Equip aleví: Genís Savall (Capità), Jan Calero, Adrian Ciszewski, Aleix Ribas, Arnau Ribas, Ernest Fort, Ilyas Maanane, Jaume Juan, Martín Mendoza, Nèstor Mendoza, Octavi Díaz, Oriol Ribes, Unai Gaston.
  • Atletisme: Genís Savall, Clàudia Botanch, Isaac Shecthel, Victoria Artigas, Ginesta Vernet, Carmen Sánchez.
  • Natació: Iana Martin, Abril Vendrell, Ariadna Juanpere, Carla Bel, Eva Mas, Roc Terricabras, Joel Juanpere, Marc Masdeu. 
  • Gimnàstica Rítmica: Atzabeja Ferrer, Laia Serrano, Txell Serrano.
  • Bàdminton: Gael Gama.
  • Tennis Taula: Jan Calero.
  • Escacs: Ginesta Vernet. Gael Gama.
Si voleu acompanyar els nostres representants a les diferents competicions, pròximament podreu consultar els horaris i el calendari de l'Olimpíada Escolar al web d'aquest esdeveniment, als apartats d'Esports col·lectius i d'Esports individuals, respectivament.
Cartell de la 40ª Olimpíada Escolar, edició 2022


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada