diumenge, 4 de setembre del 2022

Les famílies ja es poden inscriure al servei d'acollida a través del formulari disponible al blog de l'AFA


Ja està disponible el formulari que permet a les famílies inscriure's al servei d'acollida que ofereix l'AFA de l'Escola Abel Ferrater pel curs 2022-23. En aquest enllaç podeu trobar el formulari, i també a la pàgina inicial del blog de l'AFA, a l'apartat lateral dret "Servei d'Acollida". 

A més del servei d'acollida, l'AFA ja ha gestionat i té a punt els llibres de text per a totes aquelles famílies que s'hi han adherit. Els alumnes trobaran aquest dilluns 5 de setembre a l'aula els seus llibres, dins d'una bossa de l'AFA. Recordeu que per participar en el programa de reutilització i adquisició de llibres de text cal que us registreu primer com a membres de l'AFA. 


Les extraescolars, disponibles d'aquí a pocs dies

D'altra banda, des de l'AFA també s'està ultimant tota l'oferta d'activitats extraescolars, que cada any s'ofereix a les famílies i que es porten a terme o bé en horari de migdia o bé a partir de les 16:30 h, en acabar l'horari lectiu. D'aquí a pocs dies es facilitarà tota la informació a les famílies sobre l'oferta i sobre els canals que podeu fer servir per apuntar-vos-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada