divendres, 20 de juny del 2014

ADHESIÓ PROGRAMA LLIBRES A L' ESCOLA I LLISTAT LLIBRES 2014-2015


Aquesta setmana s´ha entregat a cadascun dels vostres fills /es una carta on trobareu el llistat de llibres de text, quaderns, etc. corresponent al curs vinent.
Recordem que l’escola fa pública la llista de llibres per a informació de tothom. També recordem que totes les famílies són lliures d'adquirir els llibres en els establiments o entitats que vulguin.
Els Programes d’adquisició i reutilització de llibres del Departament d’Ensenyament i de l’Ajuntament no s’han convocat. Només hi ha una partida econòmica de l’Ajuntament que des del Consell Escolar Municipal es va acordar de derivar-la cap als cursos de 1r i 2n, ja que són els que els surt més cara la compra de llibres.
Aclariments:
  • Totes les famílies sòcies de l’AMPA tindran 1 paquet de paper DIN-A4 ecològic (2 els d’EI) i l'agenda  gratuïts.
  • Les famílies que no estiguin al dia en el pagament de la quota no podran gaudir dels avantatges de la venda de llibres. És a dir, no se’ls subministrarà llibres fins que estiguin al corrent.
  • No es poden tenir llibres gestionats per l’ AMPA  i no ser de l'AMPA. Per tant si no es fa efectiva la quota de l’Associació no es podran demanar els llibres.
Passos:
a) Les famílies que acceptin adherir-se al programa LLIBRES A L' ESCOLA hauran de retornar aquest full, havent marcat SI a la casella corresponent amb el nom del nen/nena i signat pel pare/mare/tutor/a, a la bústia de l'AMPA del centre, sent la data màxima d' entrega el 30 de Juny.
Exemple:

b) Si no es diu el contrari, l'AMPA girarà el rebut pel banc.
Detall dels imports i les dates de cobrament a través de domiciliació per educació primària:
½ QUOTA LLIBRES (mirar taula de llibres del revers de la pàgina)__________________Es domiciliarà el 15 de juliol
½ QUOTA LLIBRES (mirar taula de llibres del revers de la pàgina)__________________Es domiciliarà el 15 d’agost

Detall dels imports i les dates de cobrament a través de domiciliació per educació infantil (P-3,P-4 i P-5):
1 QUOTA LLIBRES (mirar taula de llibres del revers de la pàgina)__________________Es domiciliarà el 15 de juliol

c) Les famílies que prefereixin fer un ingrés o una transferència i no vulguin domiciliar el pagament dels llibres poden seguir les següents indicacions:
-en efectiu fent un ingrés (abans del 10 de Juliol) al compte de L’AMPA Abel Ferrater a la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària, C/ Major 50. La Selva del Camp posant nom del nen i curs
-transferència al compte de l’AMPA: ES62 0182 5400 200200093809 de BBVA posant nom del nen i curs

d) Els nens d' educació infantil (P-3,P-4 i P-5) es trobaran els llibres a la classe.

e) El dijous i divendres, 4 i 5 de setembre de 18:00h a 20:00h, les famílies dels nens d' educació primària hauran de recollir els llibres al centre. Els paquets de paper ecològic-reciclat quedaran ja a disposició dels mestres.

Per a qualsevol aclariment, podeu adreçar les vostres consultes a la següent adreça electrònica:  apma.abelferrater@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada