diumenge, 30 de novembre del 2014

TRENCA LA TEVA ZONA DE CONFORT

La Mar ens ha fet arribar l'article titulat: "No es que los niños alemanes sean más listos, es que aquí los atornillamos a la silla", publicat el dia 01-10-2013  en la secció "Familia" del diari ABC. 

En aquest article entrevisten a Gregory Cajina, autor del llibre "Rompe con tu zona de confort" on ens proposa redefinir molts dels eixos de la nostra existència, des de l'àmbit de l'educació fins el del treball i redissenyar dia a dia el que volem ser
Cajina opina que hem d'ensenyar als nostres fills a assumir la seva pròpia responsabilitat, fomentar la creativitat, l'experimentació, el risc calculat i sobretot dedicar-los-hi temps i fer que se sentin estimats.

A la pregunta de com podem trencar la "zona de confort" durant l'adolescència, Cajina respon que hem de portar a l'adolescent a veure les conseqüències dels seus actes i involucrar-los en els seus propis objectius. 

Podeu llegir l'article complet clicant AQUÍ


"Els teus fills no tindran èxit gràcies al que hagis fet per ells, sinó gràcies al que els hagis ensenyat a fer per si sols"
                                                                       Ann Landers

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada