divendres, 7 de novembre del 2014

TROBADES /MOSTRES DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Els propers dies s´entregarà als nens/nenes que realitzen algunes activitats extraescolars, una circular per a que els pares/mares faciliteu el telèfon i el mail i així poder-vos fer arribar informació de trobades/mostres que es fan fora de l'escola i en les quals podeu decidir si els vostres fills/filles hi poden participar.


Necessitem aquestes dades per enviar-vos informació relacionada amb el següent:

  • Pels nens i nenes de Ritmes i expressió (p3), aeròbic (p4-2n) i Ritmes i balls (3r-6è), el Consell Esportiu ofereix la possibilitat de participar en les Trobades trimestrals de Ritmes i Balls que es celebren al Pavelló Olímpic Municipal de Reus.
  • Pels nens/nenes de Coral hi ha la possibilitat de participar en alguna Trobada de corals a les comarques tarragonines i anar de colònies. 
  • Finalment els nens/nenes de teatre farán classes d'atrezzo i assajos addicionals per la Mostra de Teatre del Baix Camp (4rt-6è), la funció de Sant Jordi i de final de curs.

SI US PLAU, UNA VEGADA COMPLETADA LA CIRCULAR DEIXEU-LA A LA BÚSTIA DE L´AMPA

Aprofitem per adjuntar fotos de l'activitat d´atrezzo i algun assaig dels grups de teatre que es van realitzar durant el curs 2013-2014.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada