dimarts, 10 de març del 2015

1r TALLER ANIMACIÓ LECTORA TOCA'M UN CONTE. DIVENDRES 6 de MARÇ de 2015


El passat divendres vam començar els tallers d'animació lectora "Tots a la biblioteca" amb contes, cançons i molt ritme gràcies al grup "Casablu".   
Va ser molt emocionant veure la biblioteca plena de nens i nenes acompanyats de pares, mares, avis i àvies disfrutant d'una estona plegats compartint contes i cançons.



Agraïr-vos a totes les famílies la vostra participació ja que sense vosaltres aquests tallers no tindrien sentit.





 L'inici d'aquests taller va ser  espectacular amb el grup Casablu format per pares i mares de nens i nenes de la nostra escola que van unir la fantasia dels contes amb l'alegria de les cançons. 



Grans i petits vam gaudir amb cançons com la de "Puff era un drac màgic", "Una mosca volava per la llum", "John Brown era un petit indi" tot enllaçat amb contes com "Una senyora gran es va empassar una mosca" i "Els indis i la lluna", i amb un final de festa tan mogut com la cançó del "Buggie buggie".

 
Gràcies al Toni Martínez, al Ramon Bosch, a l'Arantxa Salvat i a la Jepi Casadó per la magnífica tarda que ens van fer passar. 
Moltes gràcies!!!






I com que una imatge val més que mil paraules ..... aquí us deixem un petit vídeo per a tots aquells i aquelles que no vau poder venir.

1 comentari: