dissabte, 8 d’octubre del 2022

Renovació parcial de la junta amb la incorporació de sis nous membres pel curs 2022-23

Tal i com és habitual a principi de curs, i d'acord amb els estatuts, l'AFA de l'Escola Abel Ferrater ha renovat parcialment la junta per encarar el nou curs. L'assemblea general feta aquest dijous 6 d'octubre al vespre a la sala Santa Llúcia de la Selva del Camp ha servit per acomiadar alguns dels membres que acabaven el mandat i donar la benvinguda als seus substituts. 

Els companys de la junta que continuen han agraït la bona feina que han fet les persones que finalitzen les seves responsabilitats i que ara han deixat la junta, en concret el president sortint Eduard Fuster i les companyes Gemma Amat, Inés Fernández, Yolanda Gil, Mònica Fernández i Arantza Fuentes. El nou president, Pere Artigas, ha expressat en nom de tota la junta el reconeixement als membres sortints per la tasca feta.

Les noves incorporacions a la junta de l'AFA són Cristina Antillach, Maria Bedoya, Carles Busquets, Déborah Carpe, Natàlia Garcia i Damaris Sánchez. A tots ells la junta els dona la benvinguda i els agraeix la predisposició per contribuir a l'AFA. Durant la pròxima reunió de la nova junta es definirà el nou repartiment de responsabilitats. 

Des de la junta es recorda que no només des d'aquest espai es pot col·laborar en el funcionament habitual de l'AFA. Hi ha moltes altres tasques en què qualsevol membre de l'AFA pot participar, ja sigui donant suport als membres de la junta o assumint qualsevol de les feines que es porten a terme. En cas que hi estigueu interessats, només cal que contacteu amb la junta i ho feu saber.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada