diumenge, 26 de març del 2023

Desenes de famílies s'apleguen a l'escola per gaudir d'una intensa jornada amb motiu de la Festa de la Primavera

L'Escola Abel Ferrater s'ha omplert un any més d'activitats i tallers amb motiu de la Festa de la Primavera, organitzada per l'Associació de Famílies d'Alumnes. Des de dos quarts d'onze s'han començat a organitzar grups de treball per col·laborar en la millora d'espais del pati, com ara les taules i la zona de jocs. Els alumnes de 6è han tornat a fer de voluntaris per ajudar a desenvolupar les activitats. 

Entre d'altres propostes, enguany s'ha fet un taller de Kapla al gimnàs, que ha tingut molt d'èxit entre els nens i nenes, mentre que la Creu Roja de la Selva ha tornat a donar suport a la festa amb els seus tallers educatius. A l'entrada de la Festa s'ha organitzat un mercat d'intercanvi de llibres de segona mà, on cada alumne de l'escola podia portar-hi llibres per bescanviar-los per d'altres. 

Diverses famílies han participat en el poliment i repintat de les taules del pati i dels contenidors de jocs al pati d'infantil, mentre que l'alumnat s'ha organitzat per repintar diversos jocs que s'havien despintat amb el pas del temps. Diversos grups de famílies han participat en la recollida de deixalles i neteja del barranc proper a l'escola. D'altra banda, també hi ha hagut un taller de planter amb diverses espècies vegetals i un taller de "pintacares" per als més menuts.

Durant el matí la Festa ha rebut la visita de la Colla Gegantera, amb en Pepet de Bufilàndia, que ha ballat amb els més petits al pati. A partir de les 12 h s'ha ofert un esmorzar i aperitiu per a tots els assistents. 

Des de l'AFA es vol agrair un cop més a tothom la seva col·laboració en aquest esdeveniment. En aquest sentit, la recaptació generada per la venda de gots reutilitzables i begudes, un total de 165 euros, es destinarà com a donatiu a Creu Roja de la Selva del Camp. Sense el suport desinteressat de tothom, la Festa de la Primavera no seria possible. Moltes gràcies!

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada