diumenge, 18 de maig del 2014

I FÒRUM DE LES FAMÍLIES I L'EDUCACIÓ A CATALUNYA: 24 de MAIG de2014. INSTITUT DEL TEATRE DE BARCELONA

El proper dissabte 24 de maig se celebrarà el I FÒRUM DE LES FAMÍLIES i L'EDUCACIÓ de Catalunya, en una jornada matinal, de 9:30 a 14:00 a l’Institut del Teatre (Plaça Margarida Xirgu, s/n) de Barcelona on s' hi pot anar amb tota la família.
El projecte “Famílies amb veu” de la Fundació Jaume Bofill, juntament amb les principals federacions de mares i pares d’alumnes i la Diputació de Barcelona, organitzarà aquesta trobada que vol posar de manifest a tota la societat i als representants de l’Administració, l’existència, les capacitats, la veu, la feina i el valor de les AMPA i les famílies en la vida escolar.

En aquesta jornada podreu participar en tallers i debats on AMPA, famílies i centres explicaran les seves experiències, projectes i activitats desenvolupades quan han tingut èxit per millorar la qualitat educativa, contribuir a reduir desigualtats, fer millors serveis per la conciliació, millorar la democràcia a l’escola, entre d’altres.
També trobareu una exposició de moltíssimes bones pràctiques d’AMPA i famílies d’arreu de Catalunya.

Finalment hi haurà una sessió plenària on es presentarà el Llibre Blanc de la Participació de les Famílies a l’Escola i on es posarà de manifest a les autoritats assistents el compromís de les famílies amb l’educació.

Totes les mares, pares i infants  (pels quals disposen de servei d’acollida i monitoratge a càrrec de la Fundació Catalana de l’Esplai) o qualsevol altre persona poden assistir el fòrum.

Per assistir-hi és totalment gratuït, no obstant cal emplenar aquest formulari: formulari d' inscripció

Us passem l’enllaç on podeu trobar informació més extensa sobre el fòrum: http://www.familiesambveu.cat/com-podem-millorar-lescola-dels-nostres-fills%3F-veniu-al-forum

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada