dijous, 8 de maig del 2014

II JORNADA DEL COR.24 de MAIG de 2014, PORT AVENTURA

L’ AACIC CorAvant, Associació i Fundació de Cardiopaties Congènites de Catalunya, juntament amb la Fundació SHE organitzen la II Jornada del cor, al Parc Temàtic Port Aventura, el proper 24 de maig. Fent una aportació de 20€ rebreu una entrada (una entrada per cada 20€ de donació) per gaudir del parc d’atraccions durant tot el dissabte 24 de maig (de 10 a 20h), sempre i quan es faci anticipadament (no es podran adquirir entrades per la Jornada del Cor el mateix dia al parc d’atraccions).


AACIC CorAvant organitza aquesta jornada per donar a conèixer la realitat dels infants i joves que neixen amb problemes de cor.

Amb la teva col·laboració contribueixes:

 - a mantenir els serveis d’atenció psicosocial que l’AACIC CorAvant duu a terme amb els infants i joves amb cardiopatia congènita i les seves famílies.
- amb el Programa Si! de prevenció cardiovascular que la Fundació SHE porta a terme a les escoles de Catalunya.

L’ adquisició anticipada de les entrades* es pot fer ONLINE: www.jornadadelcor.com
(Les entrades només es podran adquirir anticipadament via online abans del 21 de maig).
En el cas de no tenir possibilitat d´accedir a internet, si us plau, comuniqueu al tutor/a del vostre/a fill/a (a través d´una nota a l’ agenda o a la llibreta viatgera) el vostre interès en adquirir entrades anticipades. L’ AMPA adquirirà les entrades i es posarà en contacte amb vosaltres per lliurar-vos-les. La data màxima per adquirir les entrades a través de l’ AMPA és el 14 de maig.
 *Els menors de 4 anys entren gratuïtament.
La Jornada del cor té molts avantatges i tot hi sortim guanyant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada