dimecres, 25 de juny del 2014

GUIA D' EDUCACIÓ DIGITAL: "Com t'impliques en l'educació digital dels teus fills i filles?

Us adjuntem l´enllaç per consultar la Guia "Com t'impliques en l'educació digital dels teus fills i filles?  que ha estat elaborada per diferentes entitants com la  FaPaC i editada per l'Ajuntament de Barcelona.

La Guia d'Educació Digital té l' objectiu d' orientar i informar a les famílies sobre l'educació digital dels nostres fills o filles en edat escolar. La guia vol ser una eina de referència per donar resposta als interrogants que en l'actualitat se'ns poden plantejar als pares i mares sobre com afrontar l'educació dels infants i adolescents en relació amb les noves tecnologies i amb d'altres aplicatius. 

Tots sabem que les noves tecnologies ofereixen moltes possibilitats, però també poden generar riscos i problemes. Per això, és important comptar amb tota la informació possible per tal d'ensenyar valors saludables i segurs des dels primers anys de vida d'un infant fins que és un adolescent. 

A la guia trobareu explicacions entenedores sobre les diferents tecnologies, així com diversos consells per saber què hem de tenir en compte i com actuar davant dels dubtes.
Esperem que us sigui útil

Podeu accedir a la Guia online en aquest enllaç: 
GUIA EDUCACIÓ DIGITAL

o també descarregar-vos-la en format pdf des d´aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada