diumenge, 27 de març del 2022

La Festa de la Primavera esdevé un èxit de participació

Alumnes de 6è que han col·laborat amb la Festa de la Primavera

La Festa de la Primavera 2022 ha resultat un èxit de participació de les famílies i la comunitat educativa de l'Escola Abel Ferrater. Unes 500 persones s'han aplegat aquest diumenge al centre per celebrar l'arribada de la primavera i compartir una jornada de convivència en què s'han fet activitats de condicionament d'alguns espais i hi ha hagut propostes lúdiques i col·laboratives. L'AFA de l'Abel Ferrater agraeix especialment la col·laboració dels membres de l'entitat, dels alumnes de 6è (que s'han posat les samarretes que els identificaven com a "staff" de suport), de la Creu Roja de la Selva, de la Colla Gegantera, de l'Ajuntament, de la direcció i el claustre de l'escola i del conjunt de les famílies que han fet possible la jornada.

Des de bon matí s'han aplegat a l'escola famílies que han volgut col·laborar en iniciatives com el repintat dels jocs dels patis i d'un dels murs del pati d'infantil, l'elaboració de part del jardí vertical amb planters de diferents espècies vegetals i la millora de diverses papereres de recollida selectiva que hi ha als patis. 

D'altra banda, s'ha portat a terme la instal·lació del nou dipòsit de compost orgànic a l'hort, una proposta de la comissió d'Escola Verda que s'ha fet amb l'ajuda de diverses famílies. 

Des de Creu Roja s'ha col·laborat amb activitats de jocs tradicionals i s'ha vetllat per la bona marxa de la trobada. Una guardiola ha recollit durant el matí aportacions econòmiques que aquesta ONG destinarà a finalitats solidàries. A més, l'AFA ha cedit a Creu Roja una part dels aliments de l'esmorzar, que s'han ofert a les persones ucraïneses acollides a la Casa d'Exercicis de la Selva perquè fossin partícips de la celebració. 

Entre les activitats que ha organitzat l'AFA hi ha hagut l'elaboració col·laborativa d'un trencaclosques gegant, coordinat per l'artista i il·lustrador Marc Baiget, que s'ha fet a la pista de les grades i que ha tingut una gran participació de les famílies.

A l'entrada de l'escola s'ha disposat un gran mural perquè qui ho volgués pogués escriure-hi un text amb els seus desitjos per a l'escola. També s'ha organitzat un espai de lectura i contes a la Biblioteca, que es complementava amb diferents jocs de taula.

Al migdia, i per recuperar forces, s'ha servit un esmorzar a tots els assistents. L'ambientació musical ha anat a càrrec de DJ Roxa & DJ Tita. També s'ha rebut la visita del gegant Pepet de Bufilàndia, que ha fet diversos balls que han estat molt seguits pels infants més petits. 

RECULL D'IMATGES DE LA FESTA DE LA PRIMAVERA 2022:













































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada