divendres, 13 de maig del 2022

L'AFA Abel Ferrater ofereix els servei de ludotardes del 7 al 22 de juny



Coincidint amb el període de jornada intensiva a l'escola entre el 7 i el 22 de juny, l'AFA Escola Abel Ferrater ofereix a les famílies associades el servei "ludotardes", que inclou activitats lúdiques i formatives de les 15:00 a les 16:30 h.

Cal recordar que l'horari lectiu d'aquests dies serà de 9:00 a 13:00 h i que el servei de menjador finalitzarà a les 15:00 h. D'aquesta manera, les famílies que ho necessitin podran inscriure els infants a les "ludotardes. El cost diari de l'activitat és de 4 euros i els monitors són de l'equip del Consell Esportiu del Baix Camp.

D'altra banda, durant aquelles dates el servei d'acollida que ofereix l'AFA entre les 16:30 i les 18:00 h continuarà funcionant amb normalitat.

Inscripcions i pagament, fins al 22 de maig

Caldrà fer el pagament mitjançant transferència bancària al nº de compte de l’associació que trobareu al formulari, on podreu adjuntar el justificant de pagament.

Per fer la inscripció, les famílies interessades han d'omplir el formulari online clicant al següent enllaç: FORMULARI LUDOTARDES JUNY 2022.

Cal omplir un formulari per família i en fer la inscripció se'n rebrà una còpia al correu electrònic amb la confirmació que s’ha processat correctament.

La data límit per a inscriure's és el dia 22 de maig. Cal ajustar-se a les dates indicades per poder garantir un servei de qualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada