dijous, 30 de juny del 2022

El 15 d'agost finalitza el termini per adherir-se a l'AFA i reservar els llibres de text pel curs 2022-23

L'AFA de l'Escola Abel Ferrater ha obert el procés perquè les famílies facin la reserva i adquisició de llibres de text per al curs 2022-23. El termini per fer aquesta gestió, que inclou l'adhesió a l'AFA, finalitza el 15 d'agost. Per poder-hi participar, cal que les famílies confirmin prèviament la seva pertinença a l'AFA a través de l'aportació de 35 euros com a quota anual per família, una aportació que també serveix per col·laborar amb tots els serveis i programes que desenvolupa l'associació de famílies en benefici de la comunitat educativa de l'escola. Entre aquests serveis hi ha el programa de reaprofitament de llibres de text gestionat per l'AFA, que permet adquirir el conjunt de llibres a un preu més econòmic.

De fet, qualsevol pare, mare o tutor pot col·laborar amb l’AFA en alguna de les comissions que funcionen per organitzar i desenvolupar aquesta tasca i pot entrar a formar part de la Junta per a dedicar-se a coordinar i gestionar les diferents iniciatives que es porten a terme. Entre les principals, hi ha les següents: 

- Llibres de text

- Acollida, extraescolars i ludotardes

- Finançament d'activitats escolars

- L' Olimpíada escolar

- Millores en els equipaments de centre

- Propostes formatives

- Homenatge a Abel Ferrater

- Festa de la Primavera

- Sopar de final de curs

Tot això i molt més només és possible gràcies al treball desinteressat dels membres de la Junta i a l’aportació anual en forma d’una quota de 35 euros per família. Recordeu que en aquest mateix blog de l’AFA hi podeu consultar tota l’activitat i els detalls dels serveis que s’organitzen, així com de la resta de l’actualitat vinculada a la nostra -la vostra- entitat.


És per aquest motiu que us animem a tots i totes a associar-vos a l’AFA. Us adjuntem un formulari on podreu indicar les vostres dades per tal de formalitzar la inscripció i la quota. De la mateixa manera, amb el mateix formulari, podreu realitzar la comanda i pagament dels llibres de text per al curs escolar 2022-23 (a l'apartat lateral dret d'aquest blog, titulat "Programa de reutilització de llibres", podeu trobar els llistats dels llibres de text des de P3 fins a 6è pel curs 2022-23):

FORMULARI AFA I LLIBRES


Moltes gràcies i, recordeu que aquesta gestió l'heu de fer abans del 15 d'agost… l’AFA som tots i totes!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada